Oli kyllä ajatuksena alkuun, ettei blogi ala pyöriä painon ympärillä, mutta menköön nyt toistaiseks. :D 1.1.14 alkaen herkut ovat jäänet hyllylle ja ekan viikon jälkeen pudotus painossa oli puoli kiloa. :) Edelleenkään kyse ei ole totaalikieltäytymisestä, mutta en myöskään mätä suklaata tms. naamaani joka käänteessä. Spirulinaa oon syönyt päivittäin, mutta en kyllä vielä oo havainnut mitään vaikutusta. Tarttis taas varmaan olla hieman kärsivällisempi.

 

Lautaselle on ilmaantunu enemmän kasviksia ja herkkuina toimii pääasiassa hedelmät. :) Mies kylläkin halus tänään yllättää mut ja toi tullessaan suklaamuffinssin Lidlistä (ihan törkeen hyviä). Olin tehny päivälliseks Painonvartijoiden vanhalla ohjeella kasviskeiton, jossa ei ollu mitään ylimääräistä, joten söin muffinssin ilman itsesyytöksiä. Semmosta tasapainoilua tää on. Huomiselle on sitten taas kasviskeittoa, hedelmiä, vihanneksia ja smoothieta spirulinalla. Rasvaakaan ei ruokavaliosta puutu. Sitäkin kohtuudella kuitenkin. :)

 

Nyt painonpudotus on siinä mielessä eri kantimissa kuin Painonvartijoissa aikoinaan, että en ole ottanut käyttöön kevyttuotteita. Vuosia sitten kevyttuotteita löytyi aina jääkaapista ja kaikki oli rasvatonta. Nyt sellaisia ei ole ollenkaan. Haluan kuitenkin syödä mahdollisimman ns. aitoja raaka-aineita, en liian käsiteltyjä ym. Eli, kun syökin leivän päällä voita, eikä margariinia, on taas muistettava kohtuus. Haasteita, haasteita.