http://www.superfoodit.com/spirulina.html

 

Lueskelin päivänä muutamana spirulinasta ja kyselin kokemuksia sitä käyttäneiltä. Ensimmäisenä todettiin vain spirulinan paha maku, eikä oikeastaan muita kokemuksia kuin se, että kyseinen aine estää krapulaa. Mä käytän alkoholia todella vähän, joten edellämainitut asiat eivät siis ole mitään erityisiä meriittejä mun silmissä. :D Kaikesta huolimatta päätin ostaa pienen purkin spirulinaa jauheena ja nyt pari päivää sitä syöneenä voin sanoa, ettei sen maku niin järjettömän paha ole. Eräs kokemuksiaan jakanut kun sanoi, ettei sitä makua peitetä millään smoothiella tms. Itse laitoin puolukkaa ja mustikkaa smoothieen, niin ei muuten maistu mitkään levät sen läpi. :)

 

Tässä vaiheessa en tietenkään vielä osaa sanoa, onko spirulinalla mitään vaikutuksia kehoon. Ehkä ainakin se, että heti tuntuu elämä terveellisemmältä. ;) Yleensä pitkää kokeilua vaativat jutut eivät oo mun juttu yhtään, koska kaikkien vaikutuksien pitäisi näkyä heti, mutta kokeillaan nyt tämän kanssa suuremmalla kärsivällisyydellä.

 

Jos tätä blogia nyt joku sattuu lueskelemaan ja on kokeillut spirulinaa tai muita superfoodeja, niin otan mielelläni vastaan kommentteja aiheesta. :)